Transformăm orice petrecere în SPUMA PARTY!
Transformăm orice petrecere în SPUMA PARTY!

Ce este spuma party?

Ai auzit ce ultimele trenduri în materie de petreceri? Spuma party este noua inovație prin care poți să le oferi invitaților tăi o experiență plină de distracție care sigur nu o vor uita prea curând!

Ce este spuma party?

E exact ceea ce îi spune și numele: petrecere cu spumă. Este creată de o mașină de spumă specială cu o soluție specială și poate fi realizată la petreceri în cluburi dar și la piscine.

Ce avem nevoie pentru o spuma party?

Dacă vrei să organizezi propria petrecere cu spumă vei avea nevoie de câteva produse pe care le poți achiziționa de pe www.spumaparty.ro sau www.partystore.ro.

În primul rând ai nevoie de tunul de spumă. Sunt multe tipuri de tunuri care au diferite efecte: efect de cascadă, tunuri cu putere de aruncare a spumei la 8-12 m. Toate le găsești pe www.spumaparty.ro și www.partystore.ro.

Soluția lichidă pentru a crea spuma este sub formă de gel. Este hipoalergenică, nu pătează și poți să îți alegi să folosești și spumă colorată, pentru un efect senzațional.

Cât costă o spuma party?

Depinde de ce îți dorești! Dacă nu dorești să cumperi tunul de spumă, poți să îl inchiriezi împreună cu un tehnician, care se va ocupa de spuma party efect. Însă, indiferent ce ai alege, toate opțiunile le găsești pe www.spumaparty.ro și www.partystore.ro.

Pentru o spuma party de neuitat, ne poți contacta aici.